Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (4.70 secunde)
In biografia mea scrie ca m-am nascut la Bazargic, in anul 1938, pe 19 mai. ... In actuala Bulgarie. ... Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei.
Reprezentantii Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta au declarat ca, in cursul zilei de ieri, au fost lansate mai multe programe de sprijinire de catre statul roman a IMM-urilor, printre care se numara si programul pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit.
Traian Basescu, stapan in capul lui peste justitia din Romania, si mai ales peste procurori, primeste o lovitura grea in ce priveste numirea sefului DNA si a procurorului general.
Rosales si prezentate in articolul The Fall of the Iron Curtain and the Return of the Humanoids (Caderea cortinei de fier si reintoarcerea umanoizilor), consacrat cazurilor de pe teritoriul fostei URSS si anului 1989.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
"Aroganta puterii scoate oamenii in strada" Jurnalul National: ... Ati vazut ca, atunci cand s-au taiat salariile, situatia a fost foarte palida. ... interventia lui Basescu in direct la o televiziune ca sa jigneasca pe cel care a inventat SMURD, care este o institutie foarte pozitiva !
Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace. Acum, Olga Tudorache a ramas singura.
Aceasta ne-a dat un interviu in exclusivitate. Claudia Pavel s-a intors recent de la Los Angeles, unde a filmat alaturi de o echipa de profesionisti videoclipul piesei "Crazy".
ca sa il citez pe Vanghelie, "Adrian Nastase este deja o institutie" Adrian Nastase a fost invitatul lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. Acesta este primul interviu acordat de Nastase dupa ce a fost eliberat din inchisoare. ... Despre perioada petrecuta in inchisoare:
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
lavinia Dimancea) In 2008 si 2009, seful statului a dat PDL postul de premier pe numarul de mandate si nu de voturi Unul dintre mesajele transmise insistent de presedintele Traian Basescu in iesirile sale publice e ca nu va desemna in ruptul capului un premier din partea USL chiar daca Uniunea va castiga alegerile parlamentare cu 51% pentru ca nu-i da voie Constitutia.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape. ... Iata bilantul dramatic, provizoriu, lasat in urma de puhoaiele de ape.
Germania a devenit anul trecut principala destinatie de export a Dacia, cu 84.708 unitati vandute, in urcare cu 231,3% fata de 2008, potrivit datelor prezentate la inceputul anului de producatorul auto.
Cei mai multi romani care au plecat in vacanta de 1 Mai au ales sa-si petreaca zilele libere pe litoralul si in statiunile montane romanesti, numarul turistiilor fiind cu 25% mai mare decat anul trecut.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Bun, dar, daca nu, atunci va intreb pentru politica in ansamblu:
Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze. ... In 2004, el era raul cel mai mic. ... A trecut apoi la socialisti. ... In 2009, l-ati votat, din nou, pentru ca era simpatic.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Activitatea bancara centrala in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
google-analytics.com